Aanvraag demo voor bedrijven

Uw organisatie kan gebruik maken van de Competentie Detector ® of de Banenkiezer ® om het selectieproces te optimaliseren waarbij:

  1. de juiste kandidaat sneller geïdentificeerd wordt,
  2. u uw kandidaten efficiënter zult gaan aansturen,
  3. u belangrijke informatie over de kandidaten op professionele wijze zult gaan beheren door middel van de beveiligde profiel database.

Uw bureau krijgt via de officiële licentie de beschikking over uw eigen versie van de Competentie Detector ®, voorzien van alle essentiële ingrediënten: het voorwoord, de persoonlijkheidsvragenlijst en de beveiligde profiel database.

Indien u de kleine licentie kiest, zult u gebruik maken van de competentie detector van Personal Potential, waarbij u alle competentie profielen ontvangt op het door u aangegeven email adres. De onderdelen van de Competentie Detector die toegankelijk zijn via de website (intro & vragenlijst) zijn volledig aangepast aan de huisstijl van uw bureau.

Wilt u via een praktijkvoorbeeld een indruk krijgen van een eigen versie van de Competentie Detector ®? Bezoekt u dan eens de site van W&S bureau Centerpoint gespecialiseerd in de Bouw & Civiele Techniek.

Het aanvraagformulier invullen

Via dit aanvraagformulier kunt u kennismaken met de Competentie Detector ®. Geeft u aub aan naar welke demo uw interesse uit gaat.

 
Demo
Omschrijving dienstverlening
Tarief
Standaard

Er wordt een speciale versie aangepast aan de huisstijl van uw W&S bureau aangemaakt op de server van personal-potential.com.

Wij bieden u ter kennismaking 3 competentieprofielen gratis aan. Dit betekent dat maximaal drie medewerkers of kandidaten tijdens deze demo gebruik kunnen maken van de online Competentie Detector ®. De periode die hiervoor staat is één werkweek.

Na invullen van de 36 meerkeuze vragen en verzenden van de gegevens, ontvangt de medewerker of kandidaat in een automatisch gegenereerd email bericht de link naar zijn/haar persoonlijkheidsprofiel.

Het reguliere tarief voor één persoonlijkheidsprofiel gegenereerd door de Competentie Detector ® is € 34.

gratis
Premium

Er wordt een speciale versie aangepast aan de huisstijl van uw W&S bureau aangemaakt op de server van personal-potential.com.

  1. Uw bureau kan gedurende één maand (21 werkdagen) onbeperkt gebruik maken van deze demo versie. Alle profielen die binnen deze periode worden gegenereerd vallen binnen het aangegeven budget.
  2. De profiel manager krijgt gedurende een halve werkdag (4 uur) exclusieve toegang tot de beveiligde database van zojuiste aangemaakte eigen versie van de Competentie Detector. De gebruikersnaam en het wachtwoord worden separaat toegestuurd per SMS.

Na verzenden van uw gegevens ontvangt u een bevesting van uw aanvraag op het door u aangegeven email adres. We nemen telefonisch contact met u op om uw voorkeuren te bespreken. De betaling geschiedt via een reguliere facturering via de bank.

€ 450,-


Hoe heeft u ons gevonden ?

Van welke demo wenst uw W&S bureau gebruik te maken?

Hoeveel vestigingen heeft uw W&S bureau?

Hoeveel kandidaten nodigt uw bureau gemiddeld op jaarbasis uit voor de eerste intake?

Hoeveel kandidaten plaatst uw bureau gemiddeld op jaarbasis bij uw opdrachtgevers?

Welk budget heeft u op jaarbasis gereserveerd voor het gebruik van de Competentie Detector?

Van welk HR instrument maakt uw W&S bureau reeds gebruik?
 

Eventuele vragen en/of opmerkingen:

Uw persoonsgegevens: 
Naam W&S bureau en website (URL) * http:// *
Afdeling
Functie
Aanhef *
Voor -en achternaam *
Geboortedatum *
Hoogst genoten opleiding  *
Specialisatie *
Adres (W&S bureau) *
Postcode (W&S bureau) *
Woonplaats (W&S bureau) *
Land *
Telefoon (W&S bureau) *
E-mail (uw email bij W&S bureau) *
  Velden voorzien van een * zijn verplicht om in te vullen. Velden zonder markering zijn facultatief© Personal Potential 1998-2010