Een volledige analyse van je competenties en loopbaanmogelijkheden

Personal Potential kan je met raad en daad bijstaan indien je ervoor kiest je unieke talenten en groeikansen (je Persoonlijk Potentieel) optimaal te benutten. De vier essentiële loopbaanvragen, die je op weg naar je ideale baan tegenkomt, zijn:

Wat kan ik?
Hoe kan ik mij verder ontwikkelen?
Wat wil ik?
Waar hoor ik thuis?

Het antwoord op de eerste twee vragen bevindt zich in je Persoonlijk Potentieel in de vorm van unieke talenten en groeikansen. Eenmaal begonnen met het ontdekken van je eigen unieke talenten en groeikansen, merk je al snel dat de antwoorden op de andere twee vragen zich vanzelf uitkristalliseren. Je Persoonlijk Potentieel wordt door ons in kaart gebracht door middel van een driedimensionaal persoonlijkheidsprofiel.

Om dit driedimensionale persoonlijkheidsprofiel in kaart te brengen heeft Personal Potential de Personal Potential Analysis (PPA) ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit Twente.
De PPA behelst niet alleen de persoonlijkheidsvragenlijst maar ook een uitvoerige rapportage, waarin het driedimensionale persoonlijkheidsprofiel per niveau of laag wordt uitgelegd. Deze uitvoerige rapportage betreft het rapport PPA Personal voor particulieren en het rapport PPA Expert voor bedrijven en recruiters. Ook bestaat de mogelijkheid om je brandende loopbaanvragen tijdens een dynamisch e-coaching traject beantwoord te krijgen.

De PPA kan terecht beschouwd worden als een geavanceerd loopbaanontwikkelingsinstrument: dankzij de koppeling die de PPA maakt tussen persoonlijkheid, actuele werkomgevingen en arbeidsmarkt, krijg je een duidelijk zicht op je loopbaanmogelijkheden.

   Wat is de toegevoegde waarde van een loopbaanadvies bij Personal Potential?