Naar de vragenlijst  

Aanvraag volledig profielrapport in pdf formaat

Voor zakelijke aanvragen (modules) volgt u deze link

U heeft zojuist de vragenlijst van de Banenkiezer ® ingevuld en een bondig loopbaanadvies op maat van uw persoonlijkheid ontvangen (gratis versie van de Banenkiezer).

U kunt nu uw volledige profielrapport aanvragen. Dit fascinerende persoonlijke naslagwerk geeft u antwoord op talrijke loopbaanvragen en laat u zien hoe belangrijk de persoonlijkheid is in uw loopbaan.

Het volledige profielrapport heeft een viervoudige rol:

 1. Het in kaart brengen van 6 belangrijke competenties en 22 relevante eigenschappen voor bedrijven en instellingen.
 2. Aangeven welke competenties talenten en welke groeikansen zijn
 3. Het vertalen van de talenten naar beste passende disciplines - sectoren in de arbeidsmarkt
 4. Het doorverwijzen naar actuele vacante functies in de vacature database via een selectie van 3 - 6 aanbevolen beroepen of functies.

Het aanvraagformulier invullen

Via dit aanvraagformulier kunt u uw volledige profielrapport aanvragen.

 
Type rapport
Omschrijving
Tarief
Meso

Deze versie toont een volledige competentie analyse waarbij op Meso niveau de volgende 6 belangrijke competenties in kaart worden gebracht.

 1. Leiderschap
 2. Besluitvorming
 3. Organisatie
 4. Prestatiemotivatie
 5. Ambitie
 6. Sociale vaardigheden
 7. De competenties met de hoogste scores worden aangegeven met Talent! met de bijbehorende interpretatie en een bondig advies en de competenties met de laagste scores als Groeikans! met de bijbehorende interpretatie en een bondig advies.

  Het rapport wordt door de Human Potential Consultant opgemaakt als pdf document en verzonden naar uw email adres
€ 16,-
Premium

De Premium versie bestaat uit:

 1. Een volledige competentie analyse op Meso niveau met vermelding van talenten en groeikansen (Meso versie).


 2. Een volledige kwaliteiten analyse op Micro niveau met vermelding van succesfactoren en verbeterpunten (Micro versie).


 3. Een loopbaanadvies op maat waarbij op basis van het opgegeven opleidingsniveau en de verkregen talenten een selectie wordt gemaakt uit een totaal van 180 veel voorkomende beroepen en functies in de huidige arbeidsmarkt.

  In het Banenkiezer profielrapport toont een overzichtstabel:
  • De opsomming van de 16 belangrijkste sectoren - disciplines in de arbeidsmarkt waarbij de beste passende disciplines worden voorzien van een waardering (voldoende - ruim voldoende - goed - zeer goed - uitstekend).
  • De best passende discipline of werkveld toont een selectie van 3-6 beroepen of functies die via een klikbare link doorverwijzen naar actuele bijpassende functies in de vacature database.

  Klik hier om een voorbeeldprofiel te bekijken.

  Het HBO Studiewijzer profielrapport toont via de HBO Indicator in hoeverre een HBO vervolgopleiding bij de student(e) past. De Human Potential Consultant geeft bij het opmaken van het profielrapport in .pdf formaat zo nodig een aanvulling op het automatisch gegenereerde advies.

Het rapport wordt in HTML opmaak via een klikbare link of als pdf document verzonden naar uw email adres. Uw keuze kunt hieronder aangeven.

€ 34,-

Evaluatiegesprek

(90 minuten)

Tijdens het evaluatiegesprek bespreken wij het volledige profielrapport en de bijpassende loopbaanmogelijkheden. Indien gewenst worden verschillende inzichten van personal coaching belicht. Het evaluatiegesprek vindt plaats op een inspirerende, sfeervolle locatie in NL of op ons decoratieve kantoor in het centrum van Enschede. Zodra wij uw aanvraag in goede orde hebben ontvangen, ontvangt u de verdere details met betrekking tot het evaluatiegesprek.

€ 89,-


Voor zakelijke aanvragen (modules) volgt u deze link

(ivm opmaak factuur)


Welk profielrapport wenst u te ontvangen? Klik en kies!

Hoe wilt u betalen?

betalen met IDEAL Via Ideal, Paypal of Credit Card in onze webwinkel. Optie alleen geldig als u het Banenkiezer Premium profielrapport wilt ontvangen. U hoeft dit formulier niet in te vullen. Ga nu naar de webwinkel om uw Banenkiezer profielrapport te bestellen.

Per Bank, rekeningnummer: 49.32.28.330 ABN AMRO, BIC/SWIFT: ABNANL2A, IBAN: NL95ABNA0493228330. {Per email ontvangt u nogmaals alle informatie benodigd voor ontvangst van uw Banenkiezer profielrapport}

Alle betalingen zijn ten gunste van Personal Potential, te Enschede, NL. Op weekdagen wordt het rapport u binnen 24 uur toegestuurd, in het weekend binnen 60 uur.

Hoe wilt u uw profielrapport ontvangen? 

Belangrijk: in de HTML versie zijn de grafieken beter leesbaar dan in de pdf versie, alleen deze optie kiezen als u het profiel direct afdrukt met de printer! De HTML versie is opgeslagen in de beveiligde profiel database en kan in de loop der tijd updates en upgrades ondergaan.

Eventuele vragen en/of opmerkingen:

Uw persoonsgegevens: 
Hoe heeft u de Banenkiezer gevonden? {naam van website invullen indien u via een loopbaanportal de vragenlijst heeft ingevuld} *
Aanhef *
Voor -en achternaam *
Geboortedatum *
Hoogst genoten opleiding  *
Postcode *
Woonplaats *
E-mail (uw email bij W&S bureau) *
  Velden voorzien van een * zijn verplicht om in te vullen. Velden zonder markering zijn facultatief© Personal Potential 1998-2014