Onze werkwijze

Wij geven inspiratie en reflectie. Inspiratie komt in de praktijk neer op de motiverende bevestiging van wat u zelf al dacht maar nog niet onder woorden kon brengen of duidelijk had. Reflectie houdt in dat wij een heldere spiegel zijn van uw persoonlijkheid, precies zoals u dat wenst. In de meeste gevallen plaatst onze spiegel (reflector) u in een professioneel kader waarin u uw competenties en groeikansen in perspectief ziet.

Onze talenten zijn onze intelligentie en passie. Onder intelligentie verstaan wij creativiteit, logisch onderscheidingsvermogen, overzicht en diepgang. Onze passie is onze trouwe full power motor die ons constant aanstuurt om steeds het beste van onszelf te geven met als uiteindelijk doel om u de gebalanceerde inspiratie en reflectie te geven die u (uw persoon of uw organisatie) zal vervullen en verrijken.

U zoekt een passende werkomgeving en met de inspiratie en reflectie die u van ons heeft ontvangen, maakt u - al dan niet samen met ons - uw loopbaankeuzes en definieert u uw focus.

In welke werkomgeving voelt u zich helemaal thuis en in welke functie functioneert u optimaal? Ons geavanceerde loopbaanontwikkelingsinstrument, de Personal Potential Analysis, begeleidt u bij het definiŽren van uw focus.

Ons gezamenlijke doel is dat uw loopbaan u perspectief op lange termijn biedt en continue voldoening geeft. Kortom: de (loop)baan die optimaal aansluit bij uw unieke talenten, uw roeping en uw groeikansen.

Met perspectief en voldoening,

 

ir* Maarten van Mook
Human Potential Consultant
Personal Potential

 

* ir:
1: ingenieur afgestudeerd in 1992 aan de TUT
2: inspirator & reflector

persoonlijk commentaar: heb ik toch de juiste studie gedaan!