Inspiratiemiddag.nl

Interesseer mensen van het juiste profiel voor uw inspiratiemiddag!

Stelt u eens voor. Binnenkort organiseert uw bedrijf een inspiratiemiddag die zich binnen een maand drie keer herhaalt. Hoe fijn zou het dan zijn als alle geïnteresseerden slechts "inspiratiemiddag.nl" hoeven in te typen om zich in te schrijven? En weet u dat mond op mond reclame nog steeds het meest efficiŽnt is? Wat is gemakkelijker een relatie of een zakenpartner door te verwijzen naar inspiratiemiddag.nl als u inderdaad een inspiratiemiddag organiseert?

Het grootste voordeel nu is dat u de domeinnaam van eigenaar Personal Potential kunt huren voor een symbolisch bedrag, alleen voor de periode die voor uw bedrijf of instelling meest relevant is.

Ons aanbod om uw inspiratiemiddag in de online schijnwerpers te zetten!

De domeinnaam www.inspiratiemiddag.nl is te huur voor:

1 maand € 95
3 maanden € 250
6 maanden € 450
12 maanden € 675

Gratis demo van twee weken!

Tijdens deze proefperiode belanden alle webbezoekers die inspiratiemiddag.nl intypen automatisch op de gewenste pagina binnen uw website!

Neem contact op voor een gratis proefperiode van twee weken door op de envelop te klikken.

Met inspiratiemiddag.nl wordt uw inspiratiemiddag gegarandeerd een succes, meer nog een onvergetelijke middag die een onuitwisbare indruk op uw prospects, zakenpartners, cursisten of opdrachtgevers heeft gemaakt!

Met vertrouwen en inspiratie!

ir. Maarten van Mook
Human Potential Consultant
Executive Developer
Personal Potential

Terug naar de introductie  pagina

Terug naar de intoductie pagina