Breng je persoonlijk potentieel in kaart via het rapport PPA PersonalAchtergrondinformatie: wetenschappelijke achtergrond en ondersteuning door de UT

I Personal Potential
Bij Personal Potential gaan wij uit van het idee dat iedere mens een Persoonlijk Potentieel heeft dat zowel in loopbaan als in privéleven relatief onbenut is gebleven. Dit persoonlijk potentieel bestaat uit kwaliteiten, unieke talenten en persoonlijke gaves waarmee iedere mens van nature is uitgerust. De kwaliteiten die onderdeel uitmaken van het persoonlijk potentieel zijn te meten via een psychologische profiel analyse, waarbij alle eigenschappen en competenties voorzien worden van scores door middel van grafieken in een overzichtelijk profielrapport. Het Persoonlijk Potentieel wordt bij Personal Potential omschreven op Macro, Meso en Micro niveau.

Psychologische achtergrond en Wetenschappelijk Fundament
Personal Potential gaat uit van een duidelijke visie en missie en beschikt over hoogwaardige, state-of-the-art kennis op gebied van technologie, psychologische modellen en metafysica. Personal Potential maakt gebruik van wetenschappelijk gefundeerde modellen en theorieŽn en is bij de start in 1998 bij de ontwikkeling van de PPA wetenschappelijk begeleid door de vakgroep Psychologie & Communicatie van de Universiteit Twente onder leiding van Prof. dr. E.R. Seydel. De door Personal Potential gebruikte competentie analyse instrumenten zijn door de vakgroep goedgekeurd voor toepassing in het kader van loopbaanontwikkeling -en begeleiding.

 

 

Terug naar intro pagina