Licentiehouderschap voor arbeidsmarktintermediairs, opleidingsinstituten en middelgrote bedrijven & multinationals

Houder Zilver

type licentiehouderschap
Omschrijving

Houder Zilver

Uw organisatie beschikt over haar eigen versie van de Banenkiezer ® / Competentie Detector ® / HBO Studiewijzer ® via een link op uw website.

Personal Potential verzorgt de opmaak van uw eigen versie van de Banenkiezer ® / Competentie Detector ® / HBO Studiewijzer ® die gehost wordt op personal-potential.com.

Kandidaten vullen via uw website de vragenlijst in en u ontvangt automatisch per email van elke kandidaat het volledige persoonlijkheidsprofiel via een klikbare link.

Verdere privileges:

  • U beschikt over de beveiligde profiel database waarin de competentieprofielen van alle kandidaten gerangschikt kunnen worden op NAWE gegevens en opleidingsniveau.
  • Inclusief 120 profielen à € 21 ex. BTW per half jaar (€ 34 is de reguliere vergoeding per profiel).
  • U heeft het recht om in uw eigen branche de Banenkiezer ® / Competentie Detector ® aan te bieden in licentie in samenwerking met Personal Potential. U ontvangt 30% van de licentievergoeding van de nieuwe opdrachtgever.
  • Klik hier om een voorbeeldprofiel te bekijken.

    Klik hier om te bekijken hoe onze licentiehouder W&S bureau Centerpoint gebruik maakt van de Competentie Detector.

    Klik hier om te bekijken hoe onze licentiehouder praktijkopleider BouwTalent gebruik maakt van de Banenkiezer (BouwTalent gebruikt de naam Talentenmeter)

Deze optie is aanbevolen (=prijstechnisch interessant) voor organisaties die meer dan 36 en minder dan 150 profielen per half jaar afnemen maar toch willen beschikken over de beveiligde profiel database.

Terug naar aanvraagformulier