Licentiehouderschap voor arbeidsmarktintermediairs, opleidingsinstituten en middelgrote bedrijven & multinationals

Aanvraag individuele profielrapporten

Personal Potential

Personal Potential is in 1997 opgericht vanuit de visie om de werkende mens inzicht te geven in zijn/haar Persoonlijk Potentieel, zijn/haar meerwaarde voor de arbeidsmarkt en samenleving, en doet dit via competentie analyse en potentieelbepaling.

Personal Potential maakt gebruik van valide HR instrumenten om de competenties en loopbaanmogelijkheden van mensen in kaart te brengen en is bij de start in 1998 tijdens de ontwikkeling van de PPA wetenschappelijk begeleid door de vakgroep Psychologie & Communicatie onder leiding van Prof. dr. E.R. Seydel van de Universiteit Twente. De door Personal Potential gebruikte HR instrumenten zijn door de vakgroep goedgekeurd voor de toepassing in het kader van loopbaanontwikkeling en -begeleiding.

De Banenkiezer ®, de ultieme HR tool voor HR -en mobiliteitsmanagers die reorganisaties in goede banen leiden

Inleiding: waarom maken slimme HR managers gebruik van HR tools?

Het is niet altijd even gemakkelijk om werknemers blijvend te motiveren, zeker als u niet beschikt over de juiste HR tools. Het juiste gebruik van een HR tool ondersteunt de eigentijdse HR Manager in zijn/haar leiderschap, waardoor hij/zij zijn/haar mensen efficiënter zal kunnen aansturen. Het persoonlijkheidsprofiel dat als uitslag van de Banenkiezer ® wordt verkregen, geeft u als HR Manager inzicht in de loopbaanmogelijkheden van uw personeelsleden. Het professionele groeipad van de werknemer kan direct worden afgeleid uit het profiel aangezien duidelijk wordt aangegeven in welke disciplines de werknemer het beste tot zijn/haar recht komt.

Hoe kan de Banenkiezer ® worden ingezet om reorganisaties in goede banen te leiden?

De Banenkiezer is door Personal Potential ontwikkeld vanuit het idee om de overgang van baan1 naar naar baan2 zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen, waarbij de onvrijwillige in between jobs periode voor boventallige medewerkers tot een minimum wordt gereduceerd. Personal Potential gaat hierbij uit van de visie dat de werkende mens een zelfbewuste professional is met talenten in tenminste 3 werkvelden/disciplines. De Banenkiezer kan worden ingezet bij de volgende HR processen:

De Banenkiezer ®, de HR tool voor W&S bureaus, die hun plaatsingsconversie verhogen en hun leiderschap versterken

De meerwaarde van het gebruik van een eigentijdse HR tool is tweeledig:

Verhoging van de plaatsingsconversie (aantal succesvolle plaatsingen bij opdrachtgevers per jaar/ totaal aantal ingeschreven kandidaten per jaar).

Bij een relatief lage plaatsingsconversie (<30%) kan deze gemakkelijk verdubbeld worden als u van alle kandidaten een profiel in kaart laat brengen en elk profiel voorziet van een deskundige aanbeveling.

Versterking van uw leiderschap, waarmee u uw kandidaten nog efficiënter aanstuurt en naar de beste baan leidt.

 De meerwaarde van het licentiehouderschap

Het licentiehouderschap is bedoeld voor bedrijven, opleidingsinstituten en W&S bureaus als gebruikers en voor ondernemers die een nieuwe uitdaging zoeken op gebied van HR als zakelijk intermediairs

HBO Studiewijzer ® voor opleidingsinstituten:

voor W&S bureaus:

voor zakelijk intermediairs:

Heeft u zojuist uw bedrijf verkocht en bent u toe aan een nieuwe professionele uitdaging als ondernemer op gebied van HR? Dan is het licentiehouderschap een excellente keuze!

Het licentiehouderschap kan worden gezien als een lucratieve hobby waarmee u een bijdrage levert aan de werkgelegenheid en als beloning tegelijkertijd een passief inkomen genereert. U bent een gesprekspartner op niveau voor HR Managers die uw Banenkiezer ® gaan gebruiken als leiderschapstool, zodat zij hun werknemers gerichter kunnen gaan aansturen. Niet alleen worden de competentieprofielen à € 34 via uw website verkocht maar ook ontvangt u een riante provisie (Ambassadeur 20%, Houder Zilver 30%, Houder Goud 50% of Partner 100%) bij het aanbrengen van nieuwe licentiehouders.

Meer over het zakelijk intermediairschap.


Portfolio

Redactioneel artikel


Gratis demo

Als bedrijf of opleidingsinstituut komt u in aanmerking voor een gratis demo, waarbij 3 medewerkers van uw organisatie de vragenlijst invullen en kostenloos hun competentieprofiel ontvangen gedurende een periode van maximaal één maand.

U kunt de gratis demo aanvragen via dit formulier door dit aan te geven bij de betaling.


Tarieven licentiehouderschap

type licentiehouderschap halfjaarvergoeding jaarvergoeding Bestelling 1 maand licentiehouderschap in webwinkel provisie aanbrengen nieuwe licentiehouders voor zakelijk intermediairs

Ambassadeur

(volg link voor meer info)

60* profielen à € 21

120* profielen à € 20

10* profielen à € 24

(volg link om te bestellen in webwinkel)

20%

Houder Zilver

(volg link voor meer info)

120* profielen à € 21

240* profielen à € 20

20* profielen à € 24

(volg link om te bestellen in webwinkel)

33%

Houder Goud

(volg link voor meer info)

600* profielen à € 8,40

1200* profielen à € 8,00

100* profielen à € 9,60

(volg link om te bestellen in webwinkel)

50%

Houder Platina

(volg link voor meer info)

600** profielen à € 8,40

1200** profielen à € 8,00

 

alleen voor middelgrote bedrijven en multinationals

Opmerking: betaling geschiedt per gebruikerstermijn (halfjaar of een jaar). De in de tabel vermelde tarieven zijn vanaf tarieven en ex. BTW. Neemt u contact op per email met uw Human Potential Consultant voor een offerte op maat.

* Bij Ambassadeur, Houder Zilver & Goud, Partner zijn de vermelde aantallen een maximum, waarboven een tarief van € 20 per profiel wordt berekend. De licentieperiode wordt per jaar verlengd.
** Bij Houder Platina gaat het om een exact aantal. Zodra dit aantal is bereikt wordt de licentie vernieuwd. Voorwaarde is dat de 1200 profielen binnen de periode van één jaar worden afgenomen. Deze optie is alleen voor middelgrote bedrijven en multinationals, niet voor zakelijk intermediairs.

*** Het licentiehouderschap als Partner vraagt u aan via een kennismakingsgesprek op ons kantoor te Enschede of op nader vast te stellen locatie.

TIP: Een gebruikerstermijn van een jaar wordt aanbevolen bij een hoge liquiditeit en veel maandelijkse schommelingen in de aanvragen. Bezoekt u deze link voor een rekenvoorbeeld. Bij een relatief lage liquiditeit en een gelijkmatig verdeelde aanvraag van profielen over de gehele licentieperiode, is een gebruikerstermijn van een maand of een kwartaal aan te raden.


Aanvragen gratis demo of licentiehouderschap

Via dit aanvraagformulier vraagt u de gratis demo of het licentiehouderschap op maat van uw organisatie aan.

Leest u svp alle informatie zorgvuldig door en vermeld alle eventuele vragen in het daarvoor gereserveerde tekstblok. In de bevesting van uw aanvraag zullen uw specifieke vragen worden beantwoord.

Het licentiehouderschap verleent u de sleutel tot het comfort, de kwaliteit en professionaliteit die u en uw opdrachtgevers altijd hebben gewenst. In bijgaande handleiding worden alle stappen naar uw licentiehouderschap beschreven.

NB: Het licentiehouderschap heeft een minimale contractduur van één jaar

 

Welke licentie wilt u aanvragen?


Geeft u aan welke gebruikerstermijn u wilt hanteren, de facturering vindt plaats:

Opmerkingen:


Opmaak eigen versie van Banenkiezer ®

Alle onderdelen (intro, vragenlijst, online uitslag en competentieprofiel) zijn aangepast aan de huisstijl van uw website

€ 450 als u als Ambassadeur de licentieovereenkomst aangaat.
Voor de houder is deze service inbegrepen. Alleen als u gekozen hebt voor het licentiehouderschap als Ambassadeur, wordt het factuurbedrag met € 450 ex. BTW vermeerderd.


Extra features:

  Omschrijving extra features als onderdeel van het persoonlijkheidsprofiel  tarief 
Specifieke functies voor uw organisatie toevoegen aan het persoonlijkheidsprofiel. U stuurt ons het overzicht van de meest voorkomende functies op MBO/HBO/WO niveau en wij delen deze voor u in bij de juiste discipline van de in totaal 17 vermeld in het persoonlijkheidsprofiel. gratis
Persoonlijkheidheidsprofiel ook in pdf formaat kunnen genereren via een pdf button. Deze optie wordt aanbevolen om het profiel te kunnen opslaan en op fraaie wijze te kunnen afdrukken. € 1600,-
Helder omschreven profielomschrijving van de kandidaat, ca. ½ A4 ten behoeve van een snelle en adequate interpretatie van het profiel. In elk profiel verschijnt de profielbeschrijving aan het einde van de competentie analyse. € 2400,-
Koppeling persoonlijkheidsprofiel met eigen vacature database (indien mogelijk) zodat kandidaten meteen op zoek kunnen gaan naar actuele bijpassende vacatures binnen uw organisatie. Alleen bij houder GOUD/PLATINA. € 3200,-

De door uw organisatie gewenste extra features aanvinken s.v.p. Als u nu niet kunt en wilt beslissen kunt u één van deze extra's ook in een later stadium aanvragen.

Totaalbedrag van uw aanvraag: 9600,- ex. BTW

 


Hoe wilt u betalen?

In de webwinkel via betalen met IDEAL. Alleen voor de gebruikerstermijn van één kalendermaand. U hoeft dit formulier niet in te vullen. Volg de link van uw keuze om uw bestelling te doen

Per Bank, rekeningnummer: 49.32.28.330 ABN AMRO, BIC/SWIFT: ABNANL2A, IBAN: NL95ABNA0493228330.

Alle betalingen zijn ten gunste van Personal Potential, te Enschede,NL. Na ontvangst van uw betaling wordt het licentiehouderschap binnen 2 werkdagen geactiveerd. U ontvangt dan alle profielen automatisch op het door u opgegeven email adres en - vanaf houder zilver - ontvangt u tevens de inloggegevens van de beveiligde profiel database. De bijbehorende factuur ontvangt u op het door u opgegeven email adres.


Eventuele vragen en/of opmerkingen:


Uw bedrijfsgegevens:

Naam organisatie website: http:// (ivm bedrijfsgegevens) *
Aanhef *
Voor -en achternaam *
Geboortedatum *
Hoogst genoten opleiding  *
Adres/Postbus (zakelijk)
Postcode (zakelijk) *
Vestigingsplaats (zakelijk) *
E-mail *
  Velden voorzien van een * zijn verplicht om in te vullen. Velden zonder markering zijn facultatief.


© Personal Potential 1998-2020