Personal Potential Cybercommunity

Personal Potential cybercommunity voor

  1. bewustwording (zie sectie van e-books)
  2. professionele groei (loopbaanadvies)
  3. persoonlijke bloei (personal coaching)
  4. innerlijke zelfverrijking (Terapia Real)
  5. het opbouwen van een passief inkomen

Lid worden
Om lid te worden van de cybercommunity vragen we je eerst je to be percentage te bepalen via de online to be or not to be reflector. Je krijgt dan meteen een idee van wat de cybercommunity voor je kan betekenen, in de uitslag vind je namelijk ons advies op maat. De basic versie van de online Chakra Vibrator dient eveneens ter oriëntatie met oog op het lidmaatschap.

Eenmaal lid als lector krijg je onbeperkt toegang tot alle online loopbaanindicatoren, die te vinden zijn in het online loopbaanadviescentrum. Je kunt bijvoorbeeld één keer per week je micro loopbaanprofiel in kaart brengen via de online Talenten Detector of je chakra vibraties meten via de online Chakra Vibrator. Alle cyberprovincies herbergen een schat aan psychologische kennis en metafysische symboliek en voorzien je van de nodige dagelijkse inspiratie en reflectie. De metafysische symboliek helpt je om alle schatten die tot jouw beschikking staan te ontdekken. Spelenderwijs leer je de schatkisten - de toegangspoorten tot de schatten - te herkennen en zonodig zelf te creëren. De e-books Vingeroefeningen voor 4D en Evolutie van de Stadsmens naar de Creatieve Mens zijn tevens inbegrepen bij dit lidmaatschap.

Als auditor ontvang je naast de bovengenoemde faciliteiten, tevens 3 uur personal coaching of het rapport PPA Personal Premium als geavanceerd loopbaanontwikkelingsinstrument. Deze personal coaching kan e-coaching of live coaching zijn. Live coaching zal plaatsvinden in het Paradijs of in het Eden Dish hotel te Enschede. De mogelijkheid bestaat om de live coaching te laten plaatsvinden in een exotisch oord indien de middelen voor handen zijn. Tijdens de coaching sessies behandelen we diverse mondiale thema´s, die je kijk op de wereld aanzienlijk zullen verruimen indien dit nog niet is geschied.

Het meest uitgebreide lidmaatschap ontvang je als creator, die tevens beschikt over een eigen persoonlijke zelfexpressie ruimte, je eigen personal space. Creators kunnen tevens met elkaar communiceren via weblogs en forums. De meeste aandacht zal worden besteed aan het gezamenlijk formuleren van harmonieuze toekomstscenario´s voor mens en leefomgeving.

Recruiters en personeelsmanagers kunnen lid worden als examinator. Het lidmaatschap wordt geïnitieerd door de aanvraag van het rapport PPA expert dat inbegrepen is bij het lidmaatschap.

Er zijn verschillende lidmaatschappen. In de tabel vind je het overzicht.

lidmaatschap
omschrijving
maandtarief halfjaartarief
Lector
onbeperkt toegang tot alle loopbaanindicatoren in het online loopbaanadviescentrum en alle bijbehorende psychologische kennis en metafysische symboliek. E-books Vingeroefeningen voor 4D en Evolutie van de Stadsmens naar de creatieve mens.
€ 55
€ 233
Auditor
als lector, aangevuld met 3 uur personal coaching (live coaching of e-coaching) per maand of het rapport PPA Personal Premium (alleen bij de start van het lidmaatschap).
€ 144
€ 610
Creator
als auditor, plus zelfexpressieruimte (je eigen space) en mogelijkheid tot contacten leggen met de andere leden. Je wordt toegelaten na de evaluatie via het rapport PPA Personal Premium. Dit is een eenmalige investering.
€ 144
(+ € 144 eenmalig)
€ 610
(+ € 144 eenmalig)
Examinator
(bedrijven)
voor bedrijven en W&S bureaus: als lector voor particulieren. Bijzondere privileges: onbeperkt gebruik van het online loopbaanadviescentrum van Personal Potential. Kandidaten kunnen hiervan binnen de periode van het lidmaatschap onbeperkt gebruik maken. Alleen aan te raden bij afname van meer dan 5 Premium loopbaanprofielen per maand. Inbegrepen in dit bedrag is de investering in één rapport PPA Personal Expert.
€ 340
(ex. BTW)
€ 1008
(ex. BTW)

Meld je nu aan als lid van de Personal Potential cybercommunity of vraag meer informatie aan