Een volledige analyse van uw competenties en loopbaanmogelijkheden

Het rapport PPA Personal Premium, dat de volledige uitslag van de PPA op wetenschappelijke wijze* weergeeft, is een boeiend persoonlijk naslagwerk.

Het rapport PPA Personal Premium:

  • Geeft antwoord op vier belangrijke loopbaanvragen. Lees meer over de vier loopbaanvragen.

  • Geeft inzicht in uw succesfactoren en talenten, uw verbeterpunten en groeikansen: alle eigenschappen en competenties zijn voorzien van uw scores, u kunt in de grafieken meteen aflezen of een eigenschap of competentie goed bij u ontwikkeld is of niet.

  • Verschaft een loopbaanadvies op maat van uw persoonlijkheid: uw persoonlijke typering en uw competenties worden gekoppeld aan de sectoren in de huidige arbeidsmarkt en afdelingen bij middelgrote bedrijven. Lees meer over de PPA als handige loopbaangids.

  • Geeft les in het vak Psychologie: helpt om de menselijke drijfveren te beter te begrijpen. Lees meer over de psychologische achtergrond van de PPA.

  • Dient als handige gids bij sollicitaties: na bestudering van uw rapport PPA Personal weet u welke functies en organisaties goed bij u passen

  • Bereidt u effectief voor op assessments: u heeft zelf al het initiatief genomen om u zelf te analyseren, u weet dankzij het rapport PPA Personal welke competenties en eigenschappen goed bij u passen. U kunt met een gerust gevoel naar het assessment centrum gaan.

  • Verleent - desgewenst - een adellijke titel op maat van uw persoonlijkheid: bent u een visionair, een wereldverbeteraar, een romanticus of een conservator?

*Personal Potential maakt gebruik van wetenschappelijk gefundeerde modellen en theorieën en is bij de start in 1998 bij de ontwikkeling van de PPA wetenschappelijk begeleid door de vakgroep Psychologie & Communicatie van de Universiteit Twente onder leiding van Prof. dr. E.R. Seydel. De door Personal Potential gebruikte competentie analyse instrumenten zijn door de vakgroep goedgekeurd voor toepassing in het kader van loopbaanontwikkeling -en begeleiding.