Licentiehouderschap voor arbeidsmarktintermediairs, opleidingsinstituten en middelgrote bedrijven & multinationals

Houder Goud

type licentiehouderschap
Omschrijving

Houder Goud

Uw organisatie beschikt over haar eigen versie van de Banenkiezer ® / Competentie Detector ® / HBO Studiewijzer ® via een link op uw website.

Personal Potential verzorgt de opmaak van uw eigen versie van de Banenkiezer ® / Competentie Detector ® / HBO Studiewijzer ® die gehost wordt op personal-potential.com.

Kandidaten vullen via uw website de vragenlijst in en u ontvangt automatisch per email van elke kandidaat het volledige persoonlijkheidsprofiel via een klikbare link.

Verdere privileges:

  • U beschikt over de beveiligde profiel database waarin de competentieprofielen van alle kandidaten gerangschikt kunnen worden op NAWE gegevens en opleidingsniveau.
  • Inbegrepen in de jaarvergoeding zijn 1200 competentieprofielen. Worden de 1200 profielen afgenomen binnen één jaar, dan wordt automatisch zonder extra kosten overgegaan naar het platina niveau.
  • U heeft het recht om in uw eigen branche de Banenkiezer ® / Competentie Detector ® aan te bieden in licentie in samenwerking met Personal Potential. U ontvangt 50% van de licentievergoeding van de nieuwe opdrachtgever.
  • Klik hier om een voorbeeldprofiel te bekijken.

    Klik hier om te bekijken hoe onze licentiehouder Menzis gebruik maakt van de Banenkiezer.

    Klik hier om te bekijken hoe onze licentiehouder praktijkopleider BouwTalent gebruik maakt van de Banenkiezer (BouwTalent gebruikt de naam Talentenmeter)

Deze optie is aanbevolen (=prijstechnisch interessant) voor organisaties die tussen 300 en 1200 profielen per jaar afnemen.

Terug naar aanvraagformulier